Om Klinikken

Velkommen hos Klinik Lundgaard - i hjertet af Valby.
Her tilbydes det allerbedste indenfor professionel hudpleje.


Det er ikke nødvendigt at medbringe andet end dig selv.

På klinikken er der roligt og stor mulighed for virkelig at slappe af i fred og ro ... derfor foreslår jeg, at du slukker din mobiltelefon, sålænge du er hos mig.
 

Det er normalt at føle sig i en lidt anden verden efter alle længerevarende behandlinger hos mig. Det kan derfor være en god ide at undgå at have en hel masse planer lige bagefter ...

 

Grundet min lave omkostningsstruktur, kan jeg tilbyde lavere priser end andre i branchen. Kosmetiske behandlinger er noget, alle skal have råd til, kvaliteten og sikkerheden er selvfølgelig helt i top.

 

Jeg er oftest optaget af behandling og vil derfor ikke altid være i stand til at tage telefonen. Men du kan altid lægge besked på klinikkens telefonsvare eller booke din tid online. Man kan også maile eller sms til mig. Jeg checker og besvarer mails og sms morgen og aften.
 

Jeg gør alt for ikke at måtte aflyse din tid. Derfor beder jeg også dig om at gøre, hvad du kan for at overholde din aftale hos mig. Skulle der alligevel opstå forhold, som gør, at du ikke kan komme, beder jeg dig lade mig det vide hurtigst muligt og senest dagen før, så jeg enten kan aflyse eller finde en ny tid til dig. Ved manglende afbud/ombookning af tid forbeholder jeg mig retten til at indkræve 1/2 af prisen for den bestilte ydelse, som afregnes ved næste besøg.

Jeg glæder mig til at se dig.

 

Vedr. COVID19 "Corona"

  • Klinikken følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer vedr. COVID19
  • Klinikkens personale har ikke været i de omtalte smitteområder
  • Vi opfordrer til god håndhygiene og at alle benytter håndsprit, som er opstillet i receptionen, på toilettet og i behandler rum.

Hvis du har symptomer på Feber - hoste - vejrtrækningsproblemer eller er forkølet, opfordrer vi dig til at ombooke din tid.

 

Det er med stolthed, at vi her i 2021 kan fejre 16 års fødselsdag. 

-Lissa Lundgaard, ejer siden 2005

Speciale: Mesoterapi,
 Microdermabration, AHA frugtsyre peeling og Cosmelan.

 

Ejer Lissa Lundgaard

Statsautoriseret Kosmetiker
Medlem af DKF (Dansk kosmetolog Forening)