Kunderne siger

Sidsel Jes Hansen siger: Fik virkelig den mest fatastiske behandling i dag, og rigtig gode råd om ting jeg aldrig havde tænkt på selv i forhold til de produkter jeg bruge hjemme. Jeg kommer helt sikkert igen.

 

Anette Craig siger: Skøn oplevelse i dejlige rolige omgivelser. Ren luksus for ansigt og sjæl, kommer helt sikkert igen.

 

Louise Carlsen siger: Fik i dag nogle super lækre behandlinger med min mor. Ansigstbehandlingen var super afslappende, vores bryn blev så flotte og tydelige igen, og det var dejligt at få farvet vipperne så man ikke skal have en masse mascara på for at de kan ses.
Alt i alt en super dejlig oplevelse hos en super anbefalelsesværdig og kyndig kvinde

Fantastisk resultat · Smukke resultater · Fin indretning · Luksuriøs oplevelse

 

Emily Krontoft siger: Fik lavet ansigtsbehandling, det var en Super sød betjening og behaglig omgivelser! Til en fornuftig pris kommer helt sikkert tilbage.

 

Lene Carlsen siger: Havde bestilt en behandling til vores voksne datter i fødselsdagsgave og så givet mig selv en også. Virkelig hyggelig klinik. Dejlig stemning. Skøn ansigtsbehandling med massage. Retning af bryn og farvning af brun og vipper.
Alt med virkelig sikker hånd. Total velvære.

Den varmeste anbefaling fra mig

Luksuriøs oplevelse

 

Karin Gregersen siger: Har fået en MEGET fin behandling hos klinikken. Havde bestilt en gave til min svigerdatters 40 års fødselsdag. Desværre lykkedes det for PostNord at få pakken til at forsvinde. Det var jeg rigtig ked af, men Lissa erstattede varerne med det samme så jeg kunne give gaven på dagen - fantastisk

 

Kitti Lykkegaard Wentzlau siger: Fantastisk behandling. Utrolig sød og venlig. Glæder mig hver gang jeg skal besøge Lissa