Indlæser

Højeste kvalitet
Alt indenfor hudpleje

Fragt fra 49 KR
Gratis fragt over 500 kr

BOOK ONLINE
Klik her >>

Suki 15 ml. nourishing facial oil - bestseller (normal pris 299kr)

Bestselleren fra pure shop - se yngre ud med sukí skin cares aktive nærende anti-age serum, pure facial moisture nourishing, der fugter i dybden, udglatter, opstrammer og samtidigt tillader huden at ånde.

Pris:   DKK 269,00


Bestil nu - afsendes om 2 timer 16 min. 40 sek.:

Pure facial moisture nourishing serum til normal/kombinereret/tør/moden hud med gulerod, myrra og sandeltræ. Super aktiv anti-ageing og nærende serum med hybenrosekerneolie og kæmpenatlysolie, som reparerer og effektivt genopbygger din hud. Tillader huden at ånde, tilstopper ikke porerne og anbefales som natprodukt i stedet for en tung creme.

Valgt som nr. 1 ud af 1350 økologiske produkter af pure shops kunder.

For ekstra nærende og beskyttende pleje om dagen kan denne serum også med fordel påføres under cremen om morgenen - ikke mindst i vinterhalvåret. Også god til irriteret, solskadet og rød hud samt tør rosacea.

Rens er det vigtigste for at opnå en smuk og sund hud. Når du har en ren hud vil aktive, styrkende og plejende ingredienser fra urter og planter trænge lettere ind i huden og dermed give optimal virkning. Sørg derfor for at rense din hud morgen og aften, efterfølg med en god toner som neutraliserer kalken fra vandet, lukker og forfiner porerne, styrker og fugter huden og gør huden klar til at få masseret efterfølgende serum og/eller dagcreme ind i huden.

Ønskelister
Nyheder
Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

DKK 349,00

Mere
Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.(249kr)

Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.(249kr)

DKK 149,00

Mere
Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

DKK 325,00

Mere