Indlæser

Højeste kvalitet
Alt indenfor hudpleje

Fragt fra 49 KR
Gratis fragt over 500 kr

BOOK ONLINE
Klik her >>

Med 23 års erfaring er dette mine gode råd og vejledning til dig om hudpleje og hudproblemer.


Lidt om huden – eksem

Huden er vores største – og et af vores mest livsnødvendige levende organer.

Huden fungerer primært som et stød- og varmeisolerende, temperaturregulerende og nogenlunde vandtæt hylster for hele kroppen.

At ændre en hud – uanset om det er indefra via kost eller i vores kurforløb med medicinsk udviklede ingredienser – vil det altid tage mindst 28 dage (som er den normale cellefornyelsescyklus), inden du vil kunne begynde at se ændringer.

Huden er først i balance efter mindst 3 mdr. i kurforløb, og ved indtagelse af kosttilskud tager det lige så lang tid, inden huden er omstillingsparat.

Alt tager tid. Er du tålmodig, er resultatet værd at vente på.

Har du fået en diagnose ?

På klinikken stilles ikke diagnose. Ønsker du en sådan skal du til hudlægen.

Nogen har været i behandling i den lægelige del af behandlingsmulighederne og søger nu alternativer.
For os er det vigtigere at vide alt om dine evt. gener, din dagligdag og din hudpleje.

Vi vil altid sende dig videre, hvis vi kan se, at der skal lægelig behandling til. Tørhed i et modermærke eller på huden kan være forstadier til hudkræft.

Hvad er eksem?

Eksem er en kløende, varm fornemmelse i en meget stram, tør og finporret rødmende hud. Eksem kan være smertefuld, da revner og sprækker kan dannes og har svært ved at hele op. I ansigtet ses den ofte omkring mund og øjne.

Årsagen til eksem

Årsagen til en eksem er desværre meget ofte ikke at finde.  Nogle gange er man heldig med hjælp fra udelukkelsesmetoden, evt. priktest ved lægen og hurtigt tilbageblik i hverdagene før udbruddet, andre gange kommer det snigende.

Den er meget genetisk, og vi ser ofte, at en børneeksem udvikler sig til en atopisk eksem i voksenalderen.

Atopisk eksem er yderst følsom for lokalt påførte ingredienser i kosmetiske cremer, som ikke balancerer huden  samt ophold i f.eks nymalede rum med mange kemiske partikler i luften.

Hvordan er langtidsudsigterne?

Eksem kan, hvis den ikke behandles hurtigt, komme til at ligge latent i huden. Dette betyder, at den ikke kan fjernes, men visuelt kan forsvinde fra overfladen for så at blusse op ved f.eks stresspåvirkning og anden usund livsstil.

Hvad kan forværre en eksem?

En eksem behandles ofte med binyrebarkhormoner og derefter tetracyklin – nogle gange med godt resultat, nogle gange med en forværring. Behandling med steroidecremer (hormoncremer) kan være en rigtig ”killer” , da hudens celler på et tidspunkt bliver sløve og ikke formår at forny sig med det interval, som er normalt (28 dage).

Cellefornyelsen vil ske langsommere og langsommere, og kvaliteten af de nye celler bliver dårligere og dårligere. Immunforsvaret bliver gradvis svækket, og så har man den onde cirkel.

Ens for alle eksemtyper er mangel på fedtstof – udvendig som indvendig. Det er yderst relevant at spise som kosttilskud fiskeolie.

Fugt i huden er ligeledes en mangel, men idet man ikke kan smøre sig til fugt på huden, skal man ind og søge cremer med fugtbindere som eksempelvis hyaluronesyre.

Finder der en effektiv behandling?

Det er svært at vide, hvilken vej en eksem går. Det eneste, jeg ved med sikkerhed, er, at vore kunder er glade for den mere elastiske fornemmelse i huden og den dæmpede rødmen efter vore behandlinger.

Eksemen vil dog altid ligge latent i huden.

Ved en svækket hud er der kun en ting at gøre, nemlig at rense og genopbygge hudens egen kemi.

Vi arbejder bla. med mandelsyre,  mælkesyre og sukkersyre, som huden selv indeholder i flydende og gel former i forskellige procenter.

Disse syresammensætninger er skånsomme, da de er coated med aminosyre, og vores erfaringer viser, at det er den helt rigtige sammensætning til vore eksemkunder. Huden bliver elastisk og sprækker ikke så voldsomt. Samtidig bliver huden mindre rød efter et kurforløb .

5 behandlinger er nødvendig med 14 dages interval.

Hjemmepleje med specialprodukter er nødvendig for at forhindre ubalance.Mineral makeup:

hvordan man ligger en flot og holdbar mineral faundation (mineralpudder).

Det bedste resultat får du med en såkaldt kabuki-børste, der er skåret ujævnt, så den bedre holder fast på mineralpudderet. Tricket er, at jo blødere børsten er, jo mere naturligt bliver resultatet.

Drys lidt mineralpudder i låget af pudderæsken, og kør børsten rundt i det. Slå børsten forsigtigt mod håndryggen, så overskydende pudder drysser af, og børst så pudderet på huden i cirkel bevægelser, du skal varme mineralerne op på huden og jo længere tid du bevæger børsten på huden jo mere dækker mineralerne.

Lad det sidde et øjeblik, til det er helt absorberet, så du får den helt naturlige, smukke teint, som mineralfaundation er så berømt for at give. Har du fået for meget pudder på, så spray ansigtet med en tonic, der øjeblikkeligt får dig til at se naturlig ud igen.

Har du udfordringer med at dine porer på næsen er meget synlige, kan du med fordel ligge lidt almindelig pudder på næsen før du påføre mineralfaundationen, det tryller simpelhed disse porer næsten usynlige.

Er det noget, du har lyst til at kaste dig ud i? Så gå til wepshoppen, her finder du den mineral makeup serie som hedder Youngblood

Ønskelister
Nyheder
Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

DKK 349,00

Mere
Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.(249kr)

Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.(249kr)

DKK 149,00

Mere
Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

DKK 325,00

Mere