Indlæser

Højeste kvalitet
Alt indenfor hudpleje

Fragt fra 49 KR
Gratis fragt over 500 kr

BOOK ONLINE
Klik her >>

Persondatapolitik
For at kunne levere varer og tjenesteydelser, har vi behov for at behandle personoplysninger.
Vores persondatapolitik hjælper med at forstå hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige informationer, så vi håber at du vil tage dig tid til at læse dem.

Behandling af dine personoplysninger
Vi behandler oplysninger som du har udleveret til os i forbindelse med dit køb eller behandling hos Klinik Lundgaard.
Vi behandler løbende dine oplysninger for at kunne oprette og sende ordre, tilbyde dig tilbud eller målrette markedsføring.

Personoplysninger som behandles
Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.
 
Tidsfrist for sletning af oplysninger.
 Vi sletter oplysninger når de ikke længere har relevans.
Af hensyn til bogføringsloven opbevares oplysningerne i minimum 5 år.
I forbindelse med f. eks. et ejerskifte,  gemmes oplysningerne i længere til af hensyn til statistiske formål.
 
Dine rettigheder efter persondataforordningen
I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, har du adskillige rettigheder, herunder:
    •    Retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine persondateoplysninger
    •    Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
    •    Retten til at få urigtige oplysninger rettet
    •    Retten til at få dine personoplysninger slettet
    •    Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring.
    •    Retten til at flytte dine personoplysninger.
    •    Retten til at tilbagekalde samtykke, f.eks. hvis du ikke længere vil ha` tilsendt vores nyhedsbrev.
Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Klinik Lundgaard.

Oplysninger, som vi videregiver
Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Klinik Lundgaard.
 
Til ekstern databehandling
Vi gør hvad vi kan for at beskytte os og vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.
Vi har databehandleraftale med vores leverandør af IT ydelser da vi hoster vores IT system hos dem. Alle data opbevares og behandles indenfor EU`s grænser.
Vi har vejledning i sikker behandling af dine personoplysninger.
I tilfælde af databrud eller anden overtrædelse af gældende lovgivning, vil vi indberette disse informationer til relevant myndighed indenfor de fastsatte tidsfrister af datatilsynet.

Du kan læse mere om persondataloven/GDPR her:

http://www.gdpr.dk/index.php/http-gdpr-dk

https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=828




Handel og leveringsvilkår for kliniklundgaard.dk

- Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra kliniklundgaard.dk

 

Leveringsbetingelser i Danmark
- Ved køb for kr. 500 eller derover er der INGEN fragt og leveringsgebyr.
- Ved afhentning i butikken er der INGEN fragt og leveringsgebyr.

- Ordre under 500,- tillægges 49,- kr. i gebyr.

 

Leveringstid
Klinik Lundgaard bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-4 dage, dog påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

 

Betalingsbetingelser
På kliniklundgaard.dk kan du benytte følgende betalingskort:

- Dankort og VISA/Dankort
- Mastercard
- VISA
- VISA Elektron
- JCB
- American Express
- Forbrugsforeningen

 

- der tages ikke kort afgift på kliniklundgaard.dk.
Kliniklundgaard.dk bruger ikke forsendelse pr. efterkrav, giro eller checks
Alle priser på kliniklundgaard.dk er inkl. moms og andre afgifter
Betaling for bestilling sker ikke før vi har afsendt varer til dig. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
De oplysninger du indtaster ved brug af betalingskort sendes direkte til PBS i krypteret form, dvs. det kun er PBS, som kan læse disse oplysninger. kliniklundgaard.dk har ikke adgang til oplysningerne.
Ved udfyldelse af betalingsoplysninger:
kortnummer; de 16 cifre forrest på dit betalingskort
Udløbsdato; måned og år er angivet på forside. De fire cifre skal indtastes
Kontrolcifre; de 3 sidste cifre på bagsiden af dit betalingskort
- alle kontrakter indgås på dansk

 

Reklamation
Der er 30 dgaes reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven - dog med forbehold for varens holdbarhed.
Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Køber skal påberåbe sig en fejl/mangel, hurtigst muligt efter at kunden har opdaget fejl/mangel ved varen ved at give Klinik Lundgaard besked herom.
Der skal skriftligt beskrives hvad fejlen/manglen omhandler.
Når en reklamationsvare returneres skal kopi af faktura vedlægges.
Er reklamationen berettiget refunderes returportoen.
Kontakt vores reklamations afdeling på:
Telefon:2679 3608
returneringen sendes til Klinik Lundgaard, Nørretofte alle 13, 2500 Valby.

 

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato kunden modtager varen. Fortrydelsesretten gælder for uåbnede/forseglede varer. Åbnede varer refunderes ikke. Kopi af faktura skal altid medsendes.
Ønsker du at returnere din ordre, skal varen returneres i samme stand og mængde som du modtog den. Dvs. varen skal være i en stand, så den kan sælges videre. Købet kan fortrydes ved nægtelse af varen, overdragelse af varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Klinik Lundgaard.
Ved returnering af en vare, skal kunden selv betale porto for forsendelsen. Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Når varen er modtaget og fortrydelsesretten kan anvendes, sendes en mail med den videre proces og derefter overføres købsbeløbet til kundens bankkonto.

 

Sikkerhed
Alle betalinger på kliniklundgaard.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af PBS- Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun PBS der kan læse informationerne. kliniklundgaard.dk har ingen rettigheder hertil.
Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.
Sikkerheden ved handel på Internettet er høj. Du er sikret mod misbrug. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter krypteret SSL i sit betalingssystem.

 

Logstatistik
Logstatistik bruges på kliniklundgaard.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

 

Dataregistrering
For at kunne fremsende varer til dig skal du oplyse dit navn og din postadresse, samt E-mail adresse. Når du har afgivet din ordre gemmer vi din ordreoplysninger i 5 år.
Oplysninger vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjemand men vil kun findes i kliniklundgaard.dk’s egen database, hvor oplysningerne vil blive behandlet fortroligt. Person oplysninger sendes ikke krypteret, dette gælder IKKE kreditoplysninger. Du kan når som helst bede os om at fjerne dine oplysninger eller fjerne dig fra mailinglisten.
Data ansvarlig hos Klinik Lundgaard er Lissa Lundgaard.
Du har altid mulighed for at få indsigt og gøre indsigelse mod vores registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Personoplysningerne opbevares passwordsbeskyttet.

 

Firmaoplysninger
Adresse:
Klinik Lundgaard
Nørretofte alle 13
2500 Valby
Tlf. 2679 3608

E-mail: info@kliniklundgaard.dk
CVR nr.: DK 28 42 68 87
Virksomheden blev etableret i 2003
Telefontider:

Sms eller mail besvares hurtigt.



 

- Alle priser er med forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer og evt. fejl

Ønskelister
Nyheder
Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

DKK 349,00

Mere
Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.(249kr)

Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.(249kr)

DKK 149,00

Mere
Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

DKK 325,00

Mere