Indlæser

Højeste kvalitet
Alt indenfor hudpleje

Fragt fra 49 KR
Gratis fragt over 500 kr

BOOK ONLINE
Klik her >>

Persondatapolitik
For at kunne levere varer og tjenesteydelser til dig har vi behov for at behandle personoplysninger.
Vores persondatapolitik hjælper med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige informationer, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse dem.

Behandling af dine personoplysninger
Vi behandler oplysninger, som du har udleveret til os i forbindelse med dit køb eller behandling hos Klinik Lundgaard.
Vi behandler løbende dine oplysninger for at kunne oprette og sende ordre, tilbyde dig tilbud eller målrette markedsføring.

Personoplysninger som behandles
Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.
 
Tidsfrist for sletning af oplysninger.
 Vi sletter oplysninger når de ikke længere har relevans.
Af hensyn til bogføringsloven opbevares oplysningerne i minimum 5 år.
I forbindelse med f. eks. et ejerskifte gemmes oplysningerne i længere tid af hensyn til statistiske formål.
 
Dine rettigheder efter persondataforordningen
I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, har du adskillige rettigheder, herunder:
    •    Retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine persondateoplysninger
    •    Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
    •    Retten til at få urigtige oplysninger rettet
    •    Retten til at få dine personoplysninger slettet
    •    Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring.
    •    Retten til at flytte dine personoplysninger.
    •    Retten til at tilbagekalde samtykke, f.eks. hvis du ikke længere vil have tilsendt vores nyhedsbrev.
Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Klinik Lundgaard.

Oplysninger, som vi videregiver
Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og/eller enkeltpersoner uden for Klinik Lundgaard.
 
Til ekstern databehandling
Vi gør, hvad vi kan for at beskytte os og vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.
Vi har databehandleraftale med vores leverandør af IT ydelser, da vi hoster vores IT system hos dem. Alle data opbevares og behandles indenfor EU`s grænser.
Vi har udarbejdet en proces for sikker behandling af dine personoplysninger, for at overholde den gældende lovgivning på område.
I tilfælde af databrud eller anden overtrædelse af gældende lovgivning, vil vi indberette disse informationer til relevant myndighed indenfor de fastsatte tidsfrister af datatilsynet.

Du kan læse mere om persondataloven/GDPR her:

http://www.gdpr.dk/index.php/http-gdpr-dk

https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=828
Ønskelister
Nyheder
Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

Vita Liberata Body Blur 100 ml - Dark Mocha

DKK 349,00

Mere
Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.

Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 60ml.

DKK 225,00

Mere
Medik8 Blemish Control Pads 60 pads

Medik8 Blemish Control Pads 60 pads

DKK 239,00

Mere
Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

Youngblood Purely The Kit Basic Medium (410kr)

DKK 325,00

Mere